<>

<>

sunnuntai 19. heinäkuuta 2020

Ostholmenille saunomaan

Päivän purjehduslegin mitta oli varsin maltilliset 5NM. Tuulta ei ollut tarjolla kovin paljon, mutta maltoimme edetä purjein lomalle sopivan päivämatkan. Olimme perillä hyvissä ajoin ja saimme hyvän paikan haluamaltamme kalliolta. Ostholmen on hyvin suosittu ja lahti tuli päivän mittaan aivan täyteen veneitä.

Kävin tarkistamassa saunan varaustilanteen heti rantautumisen jälkeen. Lista oli selvästikin täyttynyt jo edellisinä päivinä ja tarjolla oli vain kaksi aikaa: klo 24-01 sekä 14-15. Valinta oli helpohko ja varasin meille päiväsaunan.

Saunanvarausreissulla laivakoira oli varsin innoissaan Ostholmenin metsäpoluista. Ilmeisesti tietyn tyyppisillä metsäpoluilla on jonkin sortin vaikutusta laivakoiraan herättäen koirulin juoksuhimot. Narunjatkeella oli tälläkin kertaa täysi työ pysyä laivakoiran perässä.

Aikaisen saunavuoron ansiosta ilta tuntui varsin pitkältä. Leppostelimme veneen kannella emmekä yrittäneet tehdä mitään kovin järkevää. Mukavana ylläyksenä huomasimme jäätelönmyyntiveneen kiertävän Ostholmenin lahtea. Tartuimme tilaisuuteen ja ostimme jäätelöt sekä tuoreet kaffepullat suoraan veneen takakannelle toimitettuna. Nyt on palvelu kohdillaan!

Totesimme jälleen Ostholmenin sopivan meille kohteena erinomaisesti. Tänne tulemme varmasti jälleen uudestaan.

Ei kommentteja: