<>

<>

keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Työvoittoja

Viime kesältä veneessä jäi tekemättä joitakin pieniä, ei niin kiireisiä korjaustoimenpiteitä. Uimatason suihkusta tuli ainoastaan tulikuumaa vettä - ei kiva. Salongin verhot olivat A:n mielestä kuviolliset ja minun mielestäni tahraiset. Yhtä mieltä oltiin kuitenkin siitä, että niiden uusiminen on tarpeen. Vinssit eivät tuntuneet enää tämän kauden alussa mukavilta käyttää. Pyyhekoukut olivat kiinnittämättä ja niin edelleen. Osa näistä on kymmenen minuutin hommia ja osa vähän enemmän aikaa vaativia.

A on sitkeästi käynyt satamassa harva se ilta laittamassa kuntoon yhtä sun toista ja minä hoidin verhojen uusimisen. Nyt tuntuu, että työvoitto on saavutettu. Vinssit ovat saaneet rasvansa ja pyyhekoukut löytäneet paikoilleen. Uimatason termostaatilla toimiva suihku kirkkaanvalkoisine peitekansineen näyttää varsin hienolta ja jopa toimii (sitkeän virittelyn jälkeen). Salogissa komeilevat uudet verhot. Eurokankaan ompelimo teki hienoa jälkeä verhojen uusimisessa ja minä sain onnistumaan kiinnitysneppareiden paikoilleen nakuttelun ihan itse vasaroiden.

Meidän tapauksessa näyttää olevan onni, että satama on lähellä kotia, muuten lomasta olisi tullut samalla veneenkorjausleiri. Toistaiseksi remppatarpeita ei ole ja toivottavasti uusia ei ihan heti ilmene, vaan voimme keskittyä itse purjehdukseen. Ja ihan samalla kun tämän kirjoitan tiedän, että pientä hommaa veneellä on aina ja oma ajatuskin niitä hommia aina kehittelee. Tähän kuvaan - näihin tunnelmiin.
Kuva sunnuntain yleisöpurjehdukselta: reivattuna vähän yli 7 solmua, kiitos kuvaajalle.

3 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Oi miten ihana kuva ja onnea uusille verhoille =)i

Vellamo kirjoitti...

:) Kuullostaa juuri samalta kuin meilläkin. Pitäisi hieman fiksailla sitä ja tätä mutta ei mitään suuria onneksi. Ehkä sitten lomalla...

Ansku kirjoitti...

Sama täällä, vaatis pientä laittoa vähän sieltä sun täältä. Ehkä sitten kotisatamassa...