<>

<>

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kuinka yhdistetään big band ja purjehdus?

Tuleva viikonloppu on merellistä Oulua ajatellen varsin mielenkiintoinen, sillä silloin - osana Oulun päivien ohjelmaa -järjestetään Toppilan meripäivät. Tapahtuman tavoitteena on tuoda esiin Oulun merellisyyttä, joka lienee ollut viime vuosina turhan vähän esillä. Ohjelmaan voi tutustua täältä. Lauantaina on tarjolla lapsiperheille sopivaa ohjelmaa pelastusnäytöksineen ja nukketeatteriesityksineen. Silloin kisataan myös Toppila Ocean Race.
Jazzin ystävinä meidän venekunnan saa sunnuntaina suuntaamaan Toppilan sataman muunmuassa Teekkaritorviin nojautuva TT Big Band. Enkä voi kieltää etteikö myös luvassa oleva muotinäytös kiinnostaisi. Ja niiden, jotka haluavat ottaa tuntumaa veneilyyn on mahdollisuus päästä sunnuntaina vesille venelyseurojen yhteisesti järjestämässä Tuu kyytiin - mennään merelle! - tempauksessa.
TT Big Bandin sivut Facebookissa

1 kommentti:

Katinka kirjoitti...

Kuullostaa kivalta tapahtumalta! Ja tuo tuu kyytiin-juttu on hauska ajatus, että veneilyä pääsee kokeilemaan sellainenkin, joka ei omista omaa venettä. Viettäkää mukava viikonloppu!