<>

<>

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kiitos blogitunnustuksista!

Sain viime viikolla kolmelta kanssabloggaajalta tunnustuksen Virtauslangalle. Lämmin kiitos niistä!

I love your blog - tunnustus tuli Puolimatruusi seilaa -blogin ullao:lta. Hänen blogissaan on myös tunnustuksen pelisäännöt, klik.

Liebster Blog -tunnustus tuli niinikään ullao:lta, mutta myös Viherrykseltä, joka kirjoittaa Purjeen Viemää -blogia sekä Tuulta ja tyrskyjä -blogia kirjoittavalta Anskulta. Liebster Blog -tunnustuksen säännöt (klik) sisälsivät myös kysymyksiä.

Viisi asiaa, joita tarvitsen päivittäin?
Sosiaalista vuorovaikutusta läheisteni kanssa, ruokaa (mielellään jonkun kotikeittiössään valmistamaa), vähintään pienen tiedonmurun ympäröivästä maailmasta, kahvia ja hampaiden harjauksen.

Viisi kirjaa, joita suosittelen muille?

Viisi materialistista lahjatoivetta?
Valkoiset Spinlock -pelastusliivit, Fazerin sininen suklaalevy, kasvihuoneen kastelujärjestelmä, Cobb -grilli tykötarpeineen ja nahkainen rannekoru.

Viisi paikkaa jossa haluaisin käydä?
Sandskär (saari Pohjanlahden perukoilla), New York, Douro -joen laakso, Sisilia ja HongKong.

Viisi adjektiivia, jotka kuvaavat minua?
Sitkeä, empaattinen, toimelias, päämäärätietoinen ja esteettisistä asioista pitävä.

Viisi lempiruokaani?
Pasta eri tavoin valmistettuna, perunapiirakat, briejuusto-mansikka salaatti, tiramisu ja tuoreet marjat sabayon -kastikkeella.

Viisi elämänohjetta?
Annan yhden, joka on minusta aika "iso". Sopii maa- ja meriolosuhteisiin.
Hyväksy tyyneydellä asiat, joita et voi muuttaa. Keskity niihin asioita, jotka koet tärkeäksi ja joihin voit omalla toiminnallasi vaikuttaa.

Blogitunnustuksen haluan antaa näille blogeille:
Suwenan purjehdusseikkailut
Luuvartti
Tämän enempää en tällä kertaa jaa tunnustuksia, vaikka niitä ansainneita blogeja olisi montakin. Suurin osa blogeista, joille tunnustuksen haluaisin antaa ovat jo sellaisen saaneet. Mainitsemani kaksi blogia ovat erityisesti purjehdusmatkoja kuvaavia ja toivon, että alkavana purjehduskautena saamme taas kiinnostavaa luettavaa niiden kautta.

Ei kommentteja: