<>

<>

maanantai 2. helmikuuta 2015

Vuoden ensitatsi veneilyyn

Joku tarkkasilmäinen lukija jo lienee huomannut, että Virtauslangan parin viimeisimmän postauksen takana on ollut minun sijaani A alias A-P. Yleensä ajoittaisen kuva- ja taustatoimittajan rooliin tyytyneellä A-P:lla oli mielessään niin monta postausaihetta, että Virtauslanka saa jatkossa uutta eloa myös hänen teksteistään. Kuvia unohtamatta.

Ensi viikonloppuna on edessä jo kauan sitten varattu reissu Venemessuille. Ajatuksena olisi testailla muutamien pelastusliivien sopivuutta, kuunnella kiinnostavia luentoja ja tietysti ihailla   upouusia pursia. Lauantain ohjelmatärppeinä silmiin sattuivat S/Y Melinan matkasta kertovat Ilkka Liukkosen esitykset sekä Venemestarilavalla Ilmatieteenlaitoksen Laura Tuomin Allokko Itämerellä -luento. Ari Huuselan kertomusta Atlantin ylityksestä yksinpurjehduksena voisi myös mennä kuuntelemaan ja joka tapauksessa ajatuksena on tutustua Eteenpäin - halki Atlantin -valokuvanäyttelyyn.

Tästä on hyvä aloittaa uuden veneilykauden zoomailu. Se väijyy tulevaisuudessa kangastuksena aivan kuin Hailuodon lautta tuossa otoksessa.

2 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Niin se meni pian talvi ja kevättä kohti ollaan jo pitkällä =D. Ja hei, veneilykausi alkaa virallisesti venemessuista =). Sinne suuntaamme mekin, mutta silloin toisena viikonloppuna. Ihanaa kevättä teidän venekunnalle!

Virtauslangan H kirjoitti...

Eipä törmätty eilen messuilla - tai ehkä törmättiin, muttei tunnistettu toisiamme :-) Mukavaa avointen vesien odottelua myös teille!