<>

<>

torstai 14. toukokuuta 2015

Unboxing

Netti on kuulemma pullollaan videoita laatikoiden aukaisusta. Koska laatikosta paljastuu yleensä uusi puhelin, tietokone tai muu HiTech-vimpain, niin olen kuullut näitä videoita kutsuttavan myös insinööripor**ksi. Mitenkään siis insinöörejä väheksymättä, sillä sellaisiahan me insinöörit tapaamme olla: innostumme teknisistä laitteista usein niin että haluaisimme jopa purkaa ne osiin nähdäksemme mitä niiden sisälle kätkeytyy.


Venemessuilta tilatut uudet pelastusliivit valjaskoukkuineen saapuivat lähes yhtä aikaa nettikaupasta tilaamani genaakkerisukan kanssa, joten laatikoiden aukaisuhupia oli tarjolla nyt kahden laatikollisen verran. Mitäpä sitä valokuvausta harrastava veneilevä insinööri voisi muuta tässä tilantessa tehdä kuin unboxing kuvasarjan.

Ensimmäinen laatikko on selvästikin ottanut osumaa kuljetuksessa ja on muodoiltaan hieman periksiantaneen näköinen. Laatikossa käytetty pahvi ei ole selvästikään kovin laadukasta. Viillän paketin auki hitaasti nautiskellen ja taitan kannet levälleen. Täytteeksi laitettujen ilmapussien seasta paljastuu karusti pakattu genaakkerisukka ilman ensimmäistäkään lisämateriaalia. Ei tyylikkäitä pakkauksia, ei värikkäitä tuoteselosteita, ei helppotajuisia käyttöohjeita; ei siis yhtään mitään muuta kuin... genaakkerisukka. No tämänhän mä tilasinkin.


Sitten toisen laatikon kimppuun. Tällä pitäisi siis olla ne pelastusliivit valjaskoukkuineen. JEEE! Huomaan heti että laatikossa käytetty pahvi on selvästikin hieman laadukkaampaa ja tukevamman oloista. Toki paketti sisältöineen painaakin reilummin antaen arvokkaan vaikutelman. Nopea viilto kanteen ja kannet hätäisesti levälleen. Täällähän on hienosti erillispakattua tavaraa värikkäiden tuoteselosteiden kera... Tongin tavarat nopeasti esiin. Näitähän mä olen aina halunnut!


Lopuksi puran vielä kaikki tuotteet esiin erillispakkauksistaan ja kasaan koko setin ihasteltavaksi pöydälle.


Veneilevän insinöörin päivä on pelastettu.

4 kommenttia:

Merenneito kirjoitti...

Hauska postaus! :D

Spinlockit on kyllä hyvät ja mukavat ja sukka kätevä.

A-P kirjoitti...

Juu eihän sitä tarvitse aina niin vakavissaan olla :)

Pohdittuani asiaa päädyin tilaamaan sukan genaakkerille. Se on kuitenkin paljon yksinkertaisempi ja edullisempi kuin rullalaite. Nyt kun vielä pääsisi testaamaan näitä uusia leluja!!

Annika saaresta kirjoitti...

Meillä tuli laatikoista esiin muutama tuulimittari. Ehkä kohta toimii! Muuten, kävit aikaisemmin kommentoimassa ison sisäänvedon siirtämistä sitlootaan. Nyt oli niin rauhallinen ja tekemisköyhä purjehdus, että homma on hoidettu meilläkin! Tänään saatiin vielä päättymätön köysi tehtyä, joten nyt voi rullata sitloodasta käsin.

Onhan se kätevä... Tunne on sama, kuin että kotona jää lattialistat laittamatta ja ne pistää paikalleen vasta myynnin lähestyessä. Olisihan tuon tosiaan voinut laittaa jo ennen tälle reissulle lähtöä!

A-P kirjoitti...

Saatte tekin nauttia nyt nauttia rullamaston kaikista hyvistä puolista! Siitähän me ollaan maksettu :)