<>

<>

tiistai 10. kesäkuuta 2014

Pala kerrallaan veneilyvalmiuteen

Olen niin innoissani, kun sain viettää illan veneellä. Ei vieläkään päästy purjehtimaan saakka, mutta nyt veneessä on sentään purjeet paikoillaan. Vähän meni harjoitteluksi rullagenoan laittaminen, kun ei muistettu että sisäänvetonarunhan pitää olla rullalaitteen sisällä, kun purje on ulkona. Aloittelijat. No mikäpä siinä, kun ilta oli kaunis eikä ollut juuri mihinkään kiire. Purje kannella on meillä niin harvinainen näky, että innostuin dokumentoimaan sen kameralla.

Samalla reissulla roudasin veneelle keväällä hankkimiani ei-välttämättömyystarvikkeita. En voi väittää, että kaapeistamme ei löytyisi pussilakanoita venekäyttöön, mutta uudet oli saatava. Tänään veneelle matkasivat siis juuri sopivasti raidoitetut lakanat, läjä pikkupyyhkeitä, monitoimipihdeiksi osoittautuneet alkujaan jääpalapihdit sekä Ikeasta löydetyt espressokupit. Nuorempi H teki Ikeareissun mummin kanssa kuukausi sitten ja toi tuliaisena myös raikkaan vihreän pikkutarjottimen sekä merihenkisiä servettejä. Äiti kiittää.

5 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Siitä se lähtee kausi pikku hiljaa käyntiin =). Minä repesin pari viikkoa sitten Ikeassa. Menin ostamaan merihenkisiä servettejä ja tulin 157euron laskun kanssa ulos! Mukaan lähti mm. uudet lakanat veneelle, pari tyynyä, kertakäyttöastioita, tarjotin, kuppeja ja kippoja. Kaikkea ihanaa oli tarjolla =D.

Merenneito kirjoitti...

Ikeassa oli tällä kaudella hyvät valikoimat merihenkisiä kattaustarvikkeita, ja juuri sellaista selkeää ja vähän sporttista, josta tykkäämme. Kiva että joku muukin hankkii uusia lakanoita ihan vaan virikkeeksi :D

Virtauslangan H kirjoitti...

Katinka: noinhan se usein käy, että pikkuostos mielessä ja lähtiessa iso kassissa :-)

Merenneito: juu - ihan vaan omaksi iloksi ja pyyhkeitä myös samaan tarkoitukseen...

Vellamo kirjoitti...

Kivalta näyttää! Toivottavasti nyt viikonloppuna vesille tai viimeistään juhannuksena.

Virtauslangan H kirjoitti...

Kiitos Vellamo! Huomiselle on vakaa aikomus irrottaa köydet laiturista edes pienelle reissulle. Toivottavasti huomenna tähän aikaan voin todeta näin toteutuneen. Mukavaa viikonloppua!