<>

<>

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Atlantin aallot ilman venettä

Purjehduskautemme ei ole vielä(kään) päässyt käyntiin, mutta sen sijaan pääsimme ihailemaan suolaisen veden aaltoja New Jerseyn rannikolla. Upeathan ne ovat.
Mitä tekee lomalla purjehtija, joka ei purjehdi? Bongaa kaikki mahdolliset veneet, jotka näkyvät rannalta, silloilta, hotellihuoneen ikkunasta ja rantabulevardilta. Suuntaa ostokset raitapaitoihin ja sovittaa kullanvärisiä purjehduskenkiä (en ostanut). Aamupalakeskustelut kulkevat rataa "mahtava purjehdussää, millaisethan vierassatamasysteemit täällä on ja ollapa tuollainen talo, jossa on kanavan varressa oma laituri purjeveneelle". 

Tällä viikolla pääsemme kuitenkin vesille saakka. Toivottavasti ei jää lauantaihin, koska sinne on ennustettu +3 asteen kesäsäätä. Ja jos jää, niin ainakin säiden puolesta muistetaan tämän vuoden veneilykauden avaus.

5 kommenttia:

Merenneito kirjoitti...

Kyllä nuo valtameren aallot ovat aina vaikuttavia. Niistä osaa nauttia rannaltakin käsin.

Ai et sittenkään ostanut diggi-loo-diggi-lei kultaisia purkkareita? :D Taitaa olla sarjassamme "only in America" -juttuja...

Katinka kirjoitti...

Ihana kuva! Ja varmasti teillä on ollut todella mahtava loma. Mukava kuulla, että pian pääsette vesille, vielä ehtii hyvin, kesä on vasta alussa. Kylmää todella lupaa, mutta toivotaan, että hieman enemmän kuin +3 astetta =D.

Virtauslangan H kirjoitti...

Merenneito: Only in America -sarjasta olisi löytynyt myös Sperry -merkkisiä purkkareita leopardikuviolla, erilaisilla paljeteilla, pitsillä ynnä muulla koristeltuna. Tiedä jos vaikka joskus päräyttäisi purjehdusasuun piristystä…

Katinka: Onneksi säätiedotus on korjaantunut oikeaan suuntaan: + 14 launtaiksi näillekin korkeuksille. Huh, säikähdin jo pahasti.

Unknown kirjoitti...

Lomanne kuulostaa ihanalta! Voin vain samaistua noihin huomioihin, mitä purjehtija huomioi lomalla ilman venettä :D loistavasti kirjoitettu! Toivotaan ensi vklopulle suotuisampia kelejä:)

Virtauslangan H kirjoitti...

Tuuli vie: Lämpimämpää luvattiin jo ja minä laitoin tilauksen sisään myös auringonpaisteesta :-)