<>

<>

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Pelle P Oulussa

Viileän sään rintama osui täksi päiväksi Ouluun. Veneelle meno olisi siis tarkoittanut sadevarustusta ja villasukkia, joten odotan suosiolla huomiseen. Tarjolla oli muutakin tekemistä, nimittäin tutustuminen keskiviikkona avajaisiaan viettäneeseen Pelle P:n Oulun kesäliikkeeseen.

Virtauslangan lukijat saavat 15% alennuksen Oulun Pelle P -liikkessä mainitsemalla kassalla blogin nimen.

Viehättävä liike sijaitse aivan kaupungin keskustan vierasvenesataman kupeessa punamullalla maalatussa ranta-aitassa 7. 
Laiturista on kaupan ovelle noin kymmenen askelta. Sisällä avautuu valoisa aitta, jossa on purjehtijan silmää hivelevä valikoima klassisia ja sporttisia vapaa-ajan vaatteita ja asusteita.

Ihastuin Pelle P:n tummansiniseen huppariin ja fast dry -shortseista olen kuullut niin paljon hyvää, että harkinnassa on bermuda -mallin shortsien hankinta.


3 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Pellen vaatteet ovat ihania! Ostin viime kesänä Nauvon satamasta heidän puodista ihanan vaaleanpunaisen pörrö flecen. Se sai nimekseen "Tuksupuku" koska se on vaalenpunainen. Minä olen blondi ja hieman ylipainoinen, joten näytin mielestäni siinä Johanna Tukiaiselta =D. Pidän siitä silti, se tuntuu ihanalta päällä.

Vellamo kirjoitti...

Voi harmi, kun asun niin kaukana Oulusta! Tuommosia sortseja olen myös katsellut ja hipelöinyt monta kertaa. Nyt, kun olis saanut alennustakin.

Virtauslangan H kirjoitti...

Katinka: Jotkut vaatteet tosiaan saavat mitä eriskummallisempia lempinimiä :D Meillä on ollut nalletakkia ja vaikka mitä. Käyttötuntuma ennen kaikkea!
Vellamo: Pelle P:tä saa varmasti etelämmästäkin. Ainakin Helsingissä ja Nauvossa heillä on liikkeet. Minäkin pitäydyin vaatteiden hipelöinnissä perjantaina, saapa nähdä pääsenkö sovitukseen saakka lähiaikoina.