<>

<>

tiistai 25. elokuuta 2015

Kolme aurinkoista päivää, yksi tähtikirkas yö

Perjantaina otimme jälleen työpäivän jälkeen nopean startin venesatamasta, tällä kertaa kohti Iin Röyttää. Aurinkoisten ja lämpimien sääennusteiden houkuttelemina veneitä saapui Röyttään runsaasti.

Aurinko lämmmitti päivät kesäisen lämpimiksi elokuun loppupuolellakin. Se mahdollisti shortsipurjehdukset sekä meno- että paluumatkoille, mikä onkin ollut tänä kesänä varsin harvinaista herkkua. Hauskana yhteensattumana satuimme samaan laituriin S/Y Mamarosa ja Our Cat at Sea -bloginpitäjien kanssa. 

Röytän lauantaita voisi luonnehtia lämpimän aurinkoiseksi ja kiireettömän leppoisaksi kesäpäiväksi merellisessä ympäristössä. Mitäpä sitä veneilijä muuta toivoisi.
Paitsi tietysti upean päivän kruunaavaa kesäiltaa auringonlaskuineen. Sellaista emme osanneet edes kaivata, mutta luonto tarjosi parastaan. 
Illan pimetessä tunnelma satamassa oli jotenkin välimerellinen. Laiturit olivat täynnä veneitä, ihmisiä oli liikkeellä ja iloista puheensorinaa kuului tähtitaivaan alla.
Kaikenkaikkiaan upea viikonloppu. Kolme aurinkoista päivää, yksi tähtikirkas yö. Paljon kesämuistoja talven varalle.

5 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Upeita kuvia ja upeita kesämuistoja! Näitä sitten pimeän talven aikana muistellaan :)

Unknown kirjoitti...

Hieno uintikuva! Oli kyllä ihana kesäviikonloppu. Saikohan kukaan napattua kuvaa "punaisesta spinnusta" horisontissa eli mereen laskevasta punaisesta puolikuusta?

Virtauslangan H kirjoitti...

Ansku: kiitos ja niin näistä on muistelemista. Kummasti tämä loppukesän ihanuus lievittää alkukesän kylmyyden kirpaisua.
Tuovi: Kiitos! Morsiussaunan neidot sattuivat kuvaan juuri sopivasti. Meidän muistikortille ei kuu tarttunut, mutta muitakin oli liikkeellä kameran kanssa.

Unknown kirjoitti...

Onpa tunnelmallisia kuvia!

Viherrys kirjoitti...

Ihanat kuvat! Upeet värit ja tunnelma!