<>

<>

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Spläsh

Ihanat uimahypyt veneen kannelta, uimatasolta, puomilta ja uimalaitureilta ovat tämän kesän osalta ohi. On ollut upeaa nauttia hellekesän veneilyistä erilaisilla kokoonpanoilla aikuisten kesken ja lasten riemua seuraten. Tuli juhlittua synttäreitä ja nimipäiviä sekä vietettyä rentoja iltoja kannella istuen.

Loman viimeiset viikot osuivat hellejaksoon ja tuntui kuin loma olisi jatkunut aina vaan töidenkin alettua, kun suuntasimme tilaisuuden tullen iltaisin joko shortsipurjehdukselle tai sitten ihan vaan kellumaan Nallikarin hiekkarannan edustalle ajatuksena uinti ja lämpimistä illoista nauttiminen.
Tätä hellekesää muistellaan vielä pitkään. Ja kukapa tietää millaisia syyspurjehduksia vielä ehdimme tehdä. Tämänkin viikonlopun minireissun tuloksena oli kaksi uutta tuttavuutta: hylje (en ole ennen tavannut in-person) sekä Kropsun saari Virpiniemen merivartioaseman tuntumassa.

2 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Näitä päiviä on mukava muistella talvella kun tuuli ulvoo nurkissa ja pakkanen paukkuu =D. Ihana kesä on ollut vaikka se näyttikin hieman toivottomalta kesäkuussa. Ihanaa loppukesää teidän perheelle, vielä on veneilykautta vielä jäljellä =D.

H kirjoitti...

Kiitos toivotuksista, ihan vain hilkun myöhässä :-) Kivaa alkanutta vuotta ja uuden veneilykesän odotusta sinulle!