<>

<>

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Elotunnelmia Röytässä

Harvoin veneellä tulee tunnetta, että ei ole mitään tekemistä. Näin pääsi kuitenkin käymään - positiivisessa mielessä - kun olimme viikonvaihteen kahdestaan A:n kanssa liikkeellä Iin Röytässä. Lauantai-aamu valkeni omassa laituripaikassa ja hyvän aamiaisen jälkeen lähdimme kohti määränpäätä. Tuulta oli vähän liiaksikin ja reivattuna huitelimme Oulusta Röyttään 7-8 solmun vauhtia.
Röytässä ihana joutilaisuus antoi mahdollisuuden piiitkiin päiväuniin, uuden kirjan aloittamiseen ja laiturijutusteluihin. Kävimme moikkaamassa Mamarosalaisia. Kiitos kanttarellileipäisistä!
Meidän veneessämme kokkausten teemaksi muodostui tällä reissulla italialainen keittiö ja herkuttelimme niin risotolla kuin pastallakin. Olen vihdoin hoksannut tuoda veneelle italialaisen espressopannun, joten ateriat kruunasi espresso.Lauantai tarjosi huikeita hämärtyvän illan näkymiä.Tänään kotiin palatessa merellä oli pläkä. Moottori siis raksutti lähes koko matkan ja vaikka mieli olisi tehnyt purjehtia saimme aikaiseksi vain lähes vauhdittoman kelluntavanan. Sää oli kuitenkin upea. Ei millään uskoisi että nyt on jo elokuun loppu.


1 kommentti:

Katinka kirjoitti...

Oi mitä ihania italialaisia herkkuja. Rakastan italialaista ruokaa, joten kyllä nousi vesi kielelle =)