<>

<>

lauantai 10. toukokuuta 2014

Sopivasti haastetta

Sain haasteen, jossa kerrotaan 11 asiaa itsestä ja vastataan 11 haasteen antajan kysymykseen. Ajatuksena on tuoda esiin blogeja, joilla on alle 200 lukijaa. Eipä siis muuta kuin haasteen kimppuun.

Minusta
1.Olen täysin hurahtanut purjehdukseen ja vene-elämään. Olen aloittanut purjehduksen tasan kaksi vuotta sitten eli tuleva kesä on kolmas purjehduskesäni.
2. Pidän selkeälinjaisen kauniista jutuista ja purjeveneethän ovat niiiin kauniita. Liekö sekin osaltaan houkutellut lajin pariin.
3. Pidän ruuanlaitosta aina muulloin paitsi kiireessä. Veneellä ei useinkaan ole kiire.
4. Inhoan hyttysiä yli kaiken. Olen allerginen monelle asialle ja hyttysenkin puremat nostattavat minulle ikävät punaiset ja päiväkausia kutisevat paukamat. Merellä hyttysiä ei ole.
5. Haaveilen pitkästä purjehduksesta jossakin lämpimässä perheen kanssa sekä uudesta pianosta.
6. Lempikukkani on valkoinen tulppaani. Muutkin kukat ovat ihania ja mielestäni osuvin lahja, jonka olemme veneelle saaneet on venekäyttöön tarkoitettu maljakko. Usein poiminkin luonnosta muutaman kukan veneen pöydälle.
7. En voisi ajatella luopuvani maitokahvin juomisesta. Veneelläkin siis kahvia keitellään tuon tuosta.
8. Avomeripurjehdus on mielestäni erityisen hienoa. En varmastikaan ole Atlantinylittäjätyyppiä, mutta pitkät legit hyvällä säällä avomerellä ovat ehkä palkitsevinta purjehduksessa.
9. Olen huono laiskottelemaan, jos näköpiirissä on jotakin tarpeellista tekemistä. Veneessä tekemisen skaala on kotia pienempi, joten purjehtimaan on mainiota mennä myös lepo mielessä.
10. Ehkä voisi sanoa, että olen levoton sielu. En jaksa olla montaa päivää kotona käymättä missään. Vene on mitä parhain paikka vapaa-ajan viettoon. Se liikkuu paikasta toiseen.
11. Pidän lukemisesta. Esimerkiksi Paul Austerin uusin on vielä lukematta ja säästelen sitä herkuksi lomapurjehdukselle.

Ansku kysyi
1. Auringonnousu vai -lasku?
Lasku.
2. Mikä on blogin kirjoittamisessa parasta?
Tapahtumien, kuvien ja ajatusten jakaminen.
3. Sana tai lause, jota käytät liian harvoin?
Kyllä ja... Päätin juuri jokunen viikko sitten kommentoida yhä useampaan asiaan mielummin "Kyllä ja …." kuin "Kyllä mutta..."
4. Paheesi? Yksi on pakko olla, enemmänkin saa tunnustaa ;)
Suklaa ja kahvi.
5. Haluaisitko asua jossain muualla kuin Suomessa? Jos haluaisit, niin missä?
En nyt, mutta voisin kyllä asua jossakin muuallakin.
6. Mikä sinusta tulee "isona"?
Toivottavasti vanha ja viisas. Ihailen elämäänsä tyytyväisiä ja huumorintajuisia vanhuksia.
7. Minkä kirjan olet lukenut viimeksi?
Colm Tóibìn: Brooklyn.
8. Kadutko jotain?
En oikeastaan. Uskon mielummin eteenpäin kuin taaksepäin katsomiseen.
9. Mikä saa sinut onnelliseksi?
Muunmuassa pienet arkipäivän jutut. Tänään esimerkiksi puolen tunnin päiväunet.
10. Mikä olisit, jos et olisi ihminen?
Kissa. Meitä yhdistää lämpöön hakeutuminen ja itsepäisyys.
11. Mistä haaveilet?
Tuolla aiemmin kerroin purjehdus- ja pianohaaveista. Mutta lisätään vielä, että haaveilen 26 tunnin mittaisesta vuorokaudesta.

Haasteen eteenpäin välittämisen jätän tällä kertaa väliin, koska lähes kaikki blogit joita seuraan ovat tulleet jo aiemmin haastetuiksi. Tämä oli kuitenkin varsin hauska harjoitus! Kiitos Anskulle.

3 kommenttia:

Katinka kirjoitti...

Oli mukavaa lukea vastauksiasi! Ihanaa viikonlopua sinulle.

Virtauslangan H kirjoitti...

Samoin sinulle!

Ansku kirjoitti...

Kiva kun otit haasteen vastaan! :) Oli todella mukava lukea vastauksiasi. Monia yhteisiä piirteitä meissä veneilijöissä on, kuten mm. tuo levottomuus ja hmmm.. näköjään paheetkin ;) Mukavaa viikon jatkoa sinulle!