<>

<>

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Ankkurifiilistelyä

Mitä purjehdukseen hurahtanut ihminen pukee purjehduskaudella jopa töihin päällensä? No - todennäköisesti ainakin joitakin harrastuksesta muistuttavia vaatekappaleita tai asusteita. Silmät tuntuvat ohjautuvan kaupoissa liikkuessa magneetin lailla kaikkeen, mikä liittyy jollakin tavalla vene-elämään. Tummansiniseen, raitoihin, punaiseen, ankkurikuvioihin, tähtiin, raikkaisiin väriyhdistelmiin, purkkarityyppisiin kenkiin ja niin edelleen.

Lomanodotusviikolla merihenkisyys on ollut eritysen pop. Kunniamainintana todettakoon, että nuorempi H bongasi ihanasta oululaisesta putiikista, MuotiPrivaatista, tuon hopeakorun minulle. Tummansininen huivi on puolestaan niinikään oululaisen Balmuirin mallistoa ja ankkurihuivi tarttui mukaan Kööpenhaminan lentokentän Malene Birger -myymälästä. Harmikseni kyseistä merkkiä ei mikään liike Oulussa tätä nykyä myy.4 kommenttia:

Vellamo kirjoitti...

Onpas kivoja löytöjä. Huomasin itse hieman samaa vaivaa, alemyynneistä on tarttunut juurikin raitaa ja merihenkisiä vaatteita. No ainakin niitä voi hyvällä mielellä käyttää juuri nyt :)

Ansku kirjoitti...

Tosi kivoja löytöjä. Varsinkin tuo ankkurihuivi on todella ihana <3 ja koru myös! :)

ullao kirjoitti...

Ihania ovat. Ja tuo ankkurikoru on hieno. Näin se on, että veneilykaudella vaatteet raidallistuu ja syksyllä muuttuu taas tavallisiksi.

H kirjoitti...

Kiitos, raitaa on lomallakin pidetty, mutta piilossa ovat pääosin olleet takin alla...