<>

<>

perjantai 14. heinäkuuta 2017

Isokari

Kolmen yön vuoroissa nukutut yöt vaativat veronsa, eikä meitä huvittanut jatkaa mihinkään Isokarilta torstaina. Hyvä niin. Majakkasaari teki meihin vaikutuksen. Nukuimme pitkään, ja rauhallisen aamiaisen jälkeen lähdimme saarikierrokselle. Vietimme pitkän tovin saaren länsirannalla katsellen meditatiivista merimaisemaa, jossa aallot löivät kallioihin.Illaksi varasimme saunan, joka alkuun tuntui vähän hinnakkaalta, mutta eipä tuntunut enää kun pääsimme saunaan. Sauna oli perinteikkäästi mutta samalla modernisti uudistettu ja tarjosi upean lempeät löylyt. Pepun alle sai lainata pellavaisia laudeliinoja ja saunassa oli ihana sadevesisuihku.


Saunan jälkeen totesimme päätyneemme majakkamestarin pihapiiriin juhlimaan majakan 184 -vuotissyntymäpäivää. Nautimme Isokarin tyyliin sopivat iltapalat ja majakan nimikko-oluet. Kävimme juuri ennen auringonlaskua ylhäällä majakassa. Upeampaa näköalaa on hankala kuvitella.

On hienoa, että yrittäjät ovat kehittäneet majakkasaaren matkailusta veneilijät ja muut matkailijat monipuolisesti huomioivan kokonaisuuden. Kaikesta tuli niin hyvä fiilis - sopi meille!
 

Ei kommentteja: