<>

<>

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Missä tuli käytyä?

A teki aamulla hauskan nettilöydön, Zeemapsin. Sovellukseen pystyy merkitsemään paikkoja ja liittämään niihin muistiinpanoja. Googlemapsiinkin voi varmasti vastaavanlaisia merkkejä tehdä, mutta Zeemaps toimi hyvin näppärästi. A napsutteli nopeasti kasaan kartan satamista tai muista paikoista joissa olemme rantautuneet. Kartta on hyvä täydennys lokikirjaan, jollaista kevyin ottein olen yrittänyt pitää yllä.

Lopputuloksena syntyneestä kartasta näkee hyvin tekemiemme legien mittasuhteet. Samoin se antaa suoran vihjeen mennä joku kesä Turun saaristoon sekä Korkealle rannikolle. Upeita purjehdusalueita, mutta meille aivan tai lähes kartoittamattomia sellaisia. Luulajan saaristossakin kävimme vain murto-osassa paikoista, joita olemme kuulleet suositeltavan. Toivottavasti tuleva purjehduskesä antaa aiheen lisätä karttaan monta uutta merkkiä.

4 kommenttia:

ullao kirjoitti...

Hauska karttaohjelma. Täytyy kokeilla:)

H kirjoitti...

Tämä oli A:n tuotos ja minäkin ajattelin kokeilla - tosin kaupunkimittakaavassa, kun reissusuunnittelussa kaipaan karttaan linkitettyjä muistiinpanoja.

Katinka kirjoitti...

Ihana vinkki tuo kartta, pitääkin tutustia siihen. Oikein ihana kautta 2014 teille! Meidän vene laskettiin ennätys aikaisin 12.4. ja merellä ollaan oltu jo kolme kertaa. Fiilis on upea =)

H kirjoitti...

Kiitos. Nautinnollista veneilykautta myös teidän venekunnalle! Noteerasimme teidän kauden aloituksen blogikuvista ja hekottelimme tälle kausierolle Etelä- ja Pohjois-Suomen välillä. Täällä jäätä ja siellä hyvinkin jo avovedet :-)